Is Data-Scientist het beroep van de toekomst?

De afgelopen twee jaar is wereldwijd negentig procent van alle opgeslagen data gegenereerd. Met al die data is iets te doen. Als uw als bedrijf bijvoorbeeld weet waar, hoe en hoe vaak klanten een app gebruiken, kan de app geoptimaliseerd worden en beter inspelen op de behoefte. Door deze golf aan Big-data is er op de arbeidsmarkt een nieuw beroep ontstaan. Volgens kenners is data-scientist het beroep van de toekomst.

adminIs Data-Scientist het beroep van de toekomst?
read more

Is er nog toekomst voor Business Intelligence?

Het speelveld van Business Intelligence en Analytics ontwikkelt zich super snel. Termen als 4e industriële revolutie, big data en machine learning zijn aan de orde van de dag. Denkt u ook wel eens: “Is er nog wel plaats voor Business Intelligence in deze wereld of is dit verouderde technologie?”

adminIs er nog toekomst voor Business Intelligence?
read more

5 tips om uw baas te overtuigen wanneer u een opleiding wilt volgen

Iedereen wil zichzelf graag ontwikkelen als professional. Binnen organisaties zijn vaak opleidingsbudgetten beschikbaar waar werknemers gebruik van kunnen maken. De vraag is echter hoe overtuigt u de budgethouder en/of uw leidinggevende om een deel van dit budget aan uw opleiding te besteden. Wij verzamelden tips om u stevige argumenten te geven zodat u de opleiding kunt volgen die u wilt.

admin5 tips om uw baas te overtuigen wanneer u een opleiding wilt volgen
read more