Ir. Peter Ran

Peter is een ervaren manager op het gebied van diverse aspecten van de bedrijfsvoering. Hij combineert een groot analytisch vermogen met kennis en aandacht voor de mens kant. Vanuit zijn ervaring als directeur van diverse IT bedrijven heeft hij ruime kennis van primaire en ondersteunde processen. Op het gebied van BI verzorgt hij Quick Scans en het projectmanagement van grotere implementatietrajecten, met name op basis van een Agile werkwijze (Scrum, Lean Kanban). Peter is gericht op een gestructureerde opzet van uw BI-processen en omgeving en prikkelt en inspireert u daarin om tot de voor uw organisatie beste invulling te komen.

adminIr. Peter Ran
read more

Aris A. Pierweijer, Msc.

Aris is een zeer ervaren docent op gebied van business & IT. Hij heeft een sterke focus op het verbinden van mens, proces en organisatie. Op een constructief kritische wijze laat hij cursisten de voordelen zien van het gebruik van Business Intelligence binnen een organisatie. Hoe transformeer je analytics naar customer experience. Aris staat voor het realiseren van meer grip op informatiestromen en begrip van de samenhang tussen processen en informatievoorziening om klantwaarde te realiseren.

adminAris A. Pierweijer, Msc.
read more

Renze Huitema , Msc.

Sinds het behalen van zijn Master Financial Economics aan de universiteit van Nijmegen heeft Renze ruime ervaring opgedaan als Projectmanager en Business Consultant bij diverse opdrachtgevers, veelal werkend op het grensvlak tussen business en IT. Renze kern competentie is dat zijn kracht ligt in het analyseren en vervolgens reduceren van complexiteit om tot een optimale inrichting en implementatie van producten en processen te komen. En dit vervolgens te borgen en te bewaken binnen de organisatie.

adminRenze Huitema , Msc.
read more